Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 7
19097
post-template-default,single,single-post,postid-19097,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 7

Story of my life: week 7

Week 7, de week waarin ik geïnterviewd ben voor een podcast over ondernemen als fotograaf, maar ook een week waarin ik in tegenstelling tot andere jaren zo goed als niets aan Valentijn doe. Ook mag ik flink wat zakelijke portretten maken en duik ik de garage in om mijn huiswerk te doen. 

Maandag 12 februari

Was januari nog een vrij rustige maand qua opdrachten, in februari komt de ene na de andere leuke opdracht binnen. Daar kon ik een paar jaar geleden alleen nog van dromen, maar het is wel altijd wat ik voor ogen heb gehad. Als ik één ding geleerd heb; altijd blijven zaaien, dan komt het oogsten vanzelf.

planning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 13 februari

Ik heb het sporten nog steeds niet opgegeven mensen, dus 8:30 sta ik alweer op de loopband en met plezier. Daarna een zakelijk portret maken van een nieuwe medewerker bij een van mijn vaste opdrachtgevers en ‘s middags… beginnen de zenuwen toch wel te komen! Coach voor creatieven Marca van den Broek komt namelijk langs om mij te interviewen voor haar podcast “Ondernemen als fotograaf”. Kletsen in een podcast is nieuw voor mij, ik kan niet zoals met schrijven of fotograferen overdenken wat ik heb gemaakt en naderhand schrappen of nabewerken, het is wat het is en het staat erop. Vandaar de lichte zenuwachtigheid vooraf, maar dit bleek niet nodig. Het is gewoon een heel leuk en waardevol gesprek geworden! De podcast is hier te beluisteren.

Podcasting met Marca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 14 februari

Valentijnsdag! Normaal maak ik een Valentijnsdiner voor mijn geliefde, maar die heeft griep. Evenals mijn oudste dochter. Dus uitgebreid koken heeft helemaal geen zin. Ik geef ze maar extra liefde, alle beetjes helpen.

Valentijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 15 februari

Vanochtend maak ik de nog ontbrekende portretten bij Mvie Audiovisuele Techniek, althans dat was het streven. Twee personen ontbreken, dus daarvoor kom ik nog een keer terug. Wat wel heel leuk is: ik mag voor Mvie ook fotografie van een aantal projecten gaan doen! Voor op de website. Fijn als tevreden opdrachtgevers naast zakelijke portretten ook voor hun websitefotografie bij mij terugkomen.

De portretstudio bij Mvie Audiovisuele Techniek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘S middags duik ik thuis de garage in om mijn flits-huiswerk te maken voor de Masterclass Flitsen en Portret in Opdracht. Zo lief van mijn grieperige dochter dat ze wel model wil staan. En erg leuk om samen met haar zoiets te doen, zo creatief bezig te zijn en echt samen iets te maken. Ze komt zelf met het idee om haar fiets-verbouw-project erbij te zetten en een sleutel erbij te pakken als prop.

Vrijdag 15 februari

Vanochtend maak ik nieuwe zakelijke portretten bij MB Bedrijfskundig Marketing Advies; een tof, dynamisch bedrijf dat mij voor hun klanten regelmatig als fotograaf inschakelt. Ik bouw een studio in het kantoor en we hebben een leuke shoot.

Martijn Blaauw van MB Bedrijfskunding Marketing Advies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanmiddag is het tweede deel van de Masterclass Flitsen en Portret in Opdracht bij Hollandse Hoogte. Weer veel geleerd en ik vind het prettig dat ik nu veel beter controle heb over mijn flitslicht en -techniek. Mijn huiswerk wordt enthousiast ontvangen en tadaaa… zie hier het resultaat van betreffende garage-shoot:

Huiswerk Flitslicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nog eentje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 16 februari

Huisgenoot A. is nog behoorlijk ziek, maar onze oudste dochter voelt zich beter en is wel toe aan een uitje. Nu wordt toevallig vandaag de nieuwe crossfit box bij ons om de hoek geopend met de hele dag vette demo’s, dus daar nemen we even een kijkje. Erg tof om te zien, voor ondergetekende nog een brug te ver, dat cross fit. Graag één stapje tegelijk uit mijn comfort zone; het is al heel wat dat ik fitness en kettlebell doe! Ik heb vanochtend trouwens wel een rondje gesport én mijn aflopende proefabonnement omgezet in een halfjaarabonnement. Dus toch een applausje voor mijzelf.

Demo’s bij Crossfit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 17 februari

Wat een prachtig weer! Ik maak een wandeling, werk mijn administratie bij en ga daarna met de kids buitenspelen. Blijf vooral buitenspelen mensen, we hebben het nodig.

Lente!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie nieuwe week gewenst!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

2Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.