Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 6
19081
post-template-default,single,single-post,postid-19081,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 6

Story of my life: week 6

Wat een topweek! Op de spierpijn na. Of nee wacht: spierpijn is ook top! We willen wel voelen dat we aan het werk zijn, nietwaar? Verder deze week o.a. twee leuke zakelijke fotoshoots en een inspirerende koffiedate dankzij Instagram.

Maandag 5 februari

Vanochtend doe ik gelijk wat flitstestjes naar aanleiding van de masterclass ‘Flitsen en Portret in opdracht’ van afgelopen vrijdag. Eigenlijk heb ik te weinig tijd om te oefenen vandaag, dus later nog maar eens proberen. Vanmiddag heb ik een leuke shoot voor nieuwe websitefoto’s bij huidtherapie Omniderm. Dit onderwerp blijkt veel fotogenieker dan ik dacht, dus ik schiet veel. We maken onder andere foto’s van de intake, huidbehandeling, de praktijk en enkele portretten.

Aan het werk bij Omniderm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 6 februari

Yay; vandaag alweer een leuke opdracht! Ik voel me dankbaar. Ik mag voor een notariskantoor een flink aantal portretten maken, te beginnen met deze ochtend de 1e drie (de vierde te fotograferen notaris was helaas ziek). Ik was mega zenuwachtig voor deze opdracht, zoals voor de meeste opdrachten trouwens, maar eenmaal aan het fotograferen ben ik eigenlijk altijd ontspannen en in een goede flow. Heerlijk! Ze moeten nog gaan kiezen, maar met de eerste preview ben ikzelf in elk geval al best blij.

Sneak peek zakelijk portret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 februari

Ik begin de ochtend met een rondje fitness en heb daarna een koffiedate met een collega-onderneemster die ik ken van Instagram; Vanessa. Toen wij elkaar online leerden kennen, woonde zij nog in Amersfoort, maar na haar verhuizing vond ik de omgeving in haar posts zo bekend voorkomen. Blijkt dat ze praktisch bij mij om de hoek woont! We hebben een leuk en inspirerend gesprek vanochtend. Zo zie je maar: sociale media kunnen je netwerk echt vergroten met waardevolle nieuwe contacten waar je een goede klik mee hebt.

Koffie en sparren met Vanessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 8 februari

Ik ben, in tegenstelling tot de meeste andere dagen, vanochtend enorm gemotiveerd om te bellen en mensen achter hun broek aan te zitten. Ik bel en mail alle offertes na en doe bijna mijn hele bellijst in een ochtendje. En ook hier komen weer afspraken en ook werk uit. Lekker!

Soms heb ik nog wel eens ‘vergeten’ foto’s in mijn archief. Mijn getalenteerde collega-fotograaf (en vriendin) Carole is vandaag jarig en ik bedenk me dat ik vorig jaar november een keer spontaan tussendoor foto’s van haar heb gemaakt. Ik zoek ze op en stuur ze haar toe. Dan zie ik ze in haar Instagram Stories voorbijkomen met een mooi compliment daarbij. Zo tof!

Portret van Carole

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 9 februari

Ga ik naar de sportschool voor mijn rondje fitness, word ik overgehaald om mee te doen met een kettlebell les. Ik was er een beetje huiverig voor, omdat ik al veilig vanaf mijn fitnessapparaten had zitten kijken hoe deelnemers aan deze les volledig kapot gaan en geen woord meer kunnen uitbrengen. Best een drempel voor mij om er dan aan mee te doen. Maar thema van 2018 voor mij is tenslotte ‘groei’ en daarvoor moet ik uit mijn comfortzone, op alle fronten. Dus hell yeah, ik doe mee! En ik vind het nog leuk ook!

Wel finaal bekaf naderhand, dus de rest van de dag doe ik rustig aan. Ik ga ‘s middags met mijn kinderen naar de bibliotheek, aangezien de oudste ongeveer alle boeken in huis al gelezen heeft. Dat is een mooi relaxt uitje.

Naar de bieb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 10 februari

Ik probeer niet te hard te piepen, maar wat een zelfmedelijden vandaag… au au! Vette spierpijn natuurlijk.

Au.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 11 februari

Wat is de beste remedie tegen spierpijn? Gewoon weer naar de sportschool natuurlijk. Wel voor mijn eigen fitness schema dit keer. Tegen mijn verwachting in gaat het goed. Mijn beenspieren staan tijdens de lunges wel in de fik, maar ik kan niet zeggen dat ik niet alles geef. En daar gaat het tenslotte om, in het hele leven. Amen.

‘s Middags hebben we een housewarming- en verjaardagsfeestje, goede afsluiter van de week.

Feestje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wens je een fantastische nieuwe week!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.