Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 5
19066
post-template-default,single,single-post,postid-19066,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 5

Story of my life: week 5

Een week met een nieuw afbeul-schema, bezoek aan een prachtige expositie, brainstormen over een zakelijke brochure en… back to school! Inclusief huiswerk.

Maandag 29 januari

Ooit heb ik mijzelf bestempeld als ‘niet sportief’, waarschijnlijk omdat ik als puber een bloedhekel had aan gymles. Werkelijk alles deed ik om onder gym uit te komen. Toch voelde het ineens na een jaar of twintig niet goed meer om niets aan lichaamsbeweging te doen. Klinkt misschien gek, maar het leek afgelopen jaar wel alsof mijn geest onder het gebrek aan lichaamsbeweging te lijden had. Daarom besloot ik iets meer dan een maand geleden te beginnen met fitness, om eens iets sportiefs uit te proberen. Nooit verwacht, maar ik vind het nog steeds heel leuk! Ik hoef mezelf niet naar de sportschool te slepen, ik ga met plezier. Inmiddels heb ik er meer dan een kilo spieren bijgetraind en vandaag krijg ik een nieuw fitness-schema!

Hongerrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar ik ook erg blij mee ben: ik sta vandaag met een kort interview op de blog van Essentialiving. Wat is het ene ding waar ik absoluut niet zonder kan? Check it!

Dinsdag 30 januari

Aanstaande zaterdag heb ik bezoek aan een expositie in het Bonnefantenmuseum op de planning staan, maar hey; ik heb vandaag geen afspraken staan en het is mooi weer… dus ik ga gewoon nu! ZZP olé. Na een paar telefoontjes (in het kader van Eat the Frog) vertrek ik naar Maastricht. Het is even rijden, maar dan heb je ook wat. Een werkelijk prachtige installatie bestaande uit foto’s en film, van fotograaf Robin de Puy. Zij volgde Randy, een jongen in Ely (Nevada, USA) en maakte een heel mooi en intiem portret van hem. Aanrader!

expo Randy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 31 januari

Vanochtend heb ik een afspraak met Patricia Versluis van DieZijn Studio Creatieve Communicatie bij G en G Tuinmachines om plannen te bespreken voor hun nieuwe zakelijke brochure. Zo leuk om samen te brainstormen over hoe we de diensten, visie en het karakter van het bedrijf zo mooi mogelijk kunnen laten zien in tekst en beeld!

Brainstorm zakelijke brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 1 februari

Februari?! Waar is januari zo snel gebleven? Die maand is werkelijk voorbijgevlogen. Maar ik bedenk mij nu dat er een week kerstvakantie bij inzat, dan vliegen de paar werkweken die er over blijven ook wel hard voorbij. Vanochtend heb ik kantoor met mijn haar in de verf bij mijn kapper, wederom ZZP olé. Mailtjes beantwoorden, offerte maken en ‘s middags met mijn nieuwe schema sporten, kids uit school halen… en de dag is weer voorbij.

Office bij de kapper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 2 februari

Back to school! Ik volg een masterclass “Flitslicht en Portretten in opdracht” bij fotobureau Hollandse Hoogte. De master is Merlijn Doomernik, die al ongeveer heel bekend Nederland voor zijn lens heeft gehad. Superleuk om zijn werk te zien en de verhalen achter de foto’s te horen. Helemaal tof is dat hij zich kwetsbaar durft op te stellen door ook de “mislukte” foto’s te laten zien die desondanks toch gepubliceerd zijn. Meestal is er namelijk geen tijd om zo’n portret over te doen en moet je het doen met het materiaal wat je hebt. Ook gaan we nog even flitsen en daardoor zie ik gelijk waar bij mijn eigen werk verbeterpunten zitten. Gelukkig krijgen we ook huiswerk mee, dus ik ga zeker mooier leren flitsen. Daar hebben mijn opdrachtgevers ook weer profijt van.

Masterclass door Merlijn Doomernik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 3 februari

Sporten, croissants eten en mijn kilometeradministratie van heel 2017 bij elkaar vegen. Ja mensen, dit laatste moet ik anders gaan aanpakken, want ik ben er de hele middag mee bezig. Voortaan ga ik dit elke maand netjes bijhouden. Van deze boeiende zaterdagbezigheden heb ik niet eens een foto gemaakt; ongelooflijk!

Zondag 4 februari

Al een paar dagen staat een pakket in de hal op mij te wachten; vandaag eens rustig uitpakken. Het zijn twee studioklemmen en  een mooie lichtgrijze achtergrondrol. Die heb ik besteld voor een portretshoot komende week. Morgen maar eens even uitproberen, met flitsers… kan ik gelijk mijn huiswerk doen.

Nieuwe sjieke achtergrondrol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb een flitsende nieuwe week!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

2Comments
  • Paul/ 04.02.2018Beantwoorden

    Als ik dat eerder geweten had van die tentoonstelling in Maastricht. Vanmiddag was ik in ‘carnavalesk’ Maastricht bij een concert. Maar goed, vanaf nu ben ik elke week in de buurt van Maastricht.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.