Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 46
18969
post-template-default,single,single-post,postid-18969,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 46

Story of my life: week 46

Ai ai; wat een hyper en hysterie deze week! Je leest in deze Story of my life waarom. En ook waarom ik gek ben op maandagen en met wie ik mijn broodnodige vrije dag doorbracht. Ook werd in deze week mijn business onder de loep wordt genomen door een business coach; spannend!

Maandag 13 november

Ik hou van maandagen. Het voelt elke week als een fris nieuw begin, als een leeg canvas, wat ik helemaal zelf in mag vullen. Dat is wel een van de leukste dingen aan het werken als zelfstandige; je eigen plannen maken en uitvoeren, je eigen werk vormgeven. Mijn hoofd borrelt wel zo van alle plannen, dat ik eerst alles even van me afschrijf in mijn Morning Pages.

Morning Pages: ik kom er extra vroeg mijn bed voor uit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 14 november

Een nadeel van het werken als zelfstandig fotograaf is wel dat ik altijd maar doorga. Zeker nu ik zoveel en zulke leuke opdrachten heb. Je hoort mij daar zeker niet over klagen, maar heel eerlijk gezegd: ik ben gewoon toe aan een dag vrij. Om op te laden. Lijkt mij vandaag de perfecte dag voor! Ik neem mijn vader mee naar Amsterdam, waar we lekker lunchen en naar het Rijksmuseum en het Stedelijk gaan. Genieten!

Mijn vader in het Stedelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 15 november

Na gisteren kan ik er weer helemaal tegenaan. Genoeg te doen, dus ik wil ook graag in de middag werken, wanneer mijn kids thuis zijn. Maar de Sinterklaas-spanning is te snijden in huis (Komt hij nou wel? En komt het nog goed met de in het water gevallen cadeautjes?) en de meiden zijn daardoor enorm hyper en vragen veel aandacht. Van werken komt niets terecht, daar raak ik dan weer gefrustreerd van.

Thuiswerken: niet altijd ideaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 16 november

Naar deze dag heb ik uitgekeken, maar ik ben er ook zenuwachtig voor. Hmmm, ik zie ineens overeenkomsten met de Sint-hyperness van m’n kinderen. Die dochters van mij lijken toch meer op me dan ik soms wil toegeven. Maar waarom ik nu een beetje zenuwachtig ben, is omdat ik een afspraak heb met business coach Jerry van Staveren. Om hem te fotograferen, daar zit ik nog bij mijn normale spanningslevel, maar ook om samen mijn business onder de loep te nemen; dat vind ik mega-spannend! Waarom eigenlijk? Toch bang dat ik dingen helemaal niet goed doe? Jerry is een aardige gozer, de fotoshoot gaat prima en is gezellig. En mijn zenuwen voor ons coachingsgesprek blijken echt helemaal niet nodig. Uiteraard moet ik dingen gaan doen die buiten mijn comfortzone liggen (where the magic happens), maar ik ga vol motivatie en met nieuwe plannen naar huis!

Onderweg naar business coach Jerry van Staveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 17 november

Vanochtend moet ik even wat Sint-shoppings doen, anders komt het echt niet goed dit weekend in die schoentjes. Daarna maak ik een selectie van de foto’s van de shoot van gisteren en stuur die aan Jerry om uit te kiezen. Ik krijg meteen wel zo’n leuke reactie van hem terug: “Wat een geweldige foto’s! Ik ben echt super tevreden met het resultaat, alhoewel dat de keuze wel lastig maakt haha”. Kijk, met zo’n tevreden klant (en fijne coach) ben ik weer blij!

Een van de foto’s van Jerry van Staveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 18 november

Komt vandaag dan eindelijk een einde aan de spanning die ons huis beheerste deze week? Een einde aan de hysterie van mijn dochters? Komt die Sint nou aan of niet? Het dreigt nog bijna mis te gaan, zoals elk jaar, maar Sint 1 komt toch nog goed aan in Dokkum. Sint 2 komt aan bij ons in Asperen, mijn kids zien het met eigen ogen en de jongste is gerustgesteld. Mijn oudste dochter gelooft pas echt dat het goedzit als haar schoen morgen goedgevuld is.

Schoenen gezet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 19 november

Ja hoor, de Sint is geweest! Veel cadeautjes in de schoenen, dus Dirkje gelooft nu toch wel dat alles goedkomt. Nu kunnen we hopelijk zonder al te veel hysterie richting 5 december!

De rust is weergekeerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede week gewenst!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

2Comments
  • Jerry van Staveren/ 20.11.2017Beantwoorden

    Leuk om in de story of your life voor te komen Paulien 😉 En ik bijt niet hoor haha. Goed om te horen dat al je “spanning” niet voor niks blijkt te zijn geweest

    • Paulien Kluver Photography/ 20.11.2017Beantwoorden

      Ha Jerry, nee jij bijt zeker niet hoor; die zenuwen zaten echt tussen mijn oren. Bleek nergens voor nodig! Juist fijn om een business coach te hebben, die mij de juiste vragen stelt en mij helpt m’n comfort zone groter te maken.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.