Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 45
18945
post-template-default,single,single-post,postid-18945,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 45

Story of my life: week 45

Deze week had ik een keer iets heel anders voor mijn lens dan normaal, verstopte ik mij onder mijn dekbed, maar besefte ik ook hoe dankbaar ik ben dat ik werk mag doen wat ik heel, echt heel erg leuk vind!

Maandag 6 november

Heb ik normaal meestal een persoon voor mijn lens, vandaag heb ik een ander onderwerp te fotograferenl: de I.X Card. De opdrachtgever is een cybersecurity-bedrijf. De I.X Card is een nieuw te lanceren product, waarmee gebruikers in combinatie met hun smartphone rechtstreeks en encrypted met elkaar communiceren. Dus zonder server ertussen, zoals bij bijvoorbeeld WhatsApp. Super veilig! Meer over de I.X Card lees je hier.  

I.X Card in de studio van vandaag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 7 november

Met achtergrondrol en flitser ga ik naar Hoorexpert, nog twee portretten schieten voor op de nieuwe website van dit bedrijf. ‘s middags heb ik een kennismakingsgesprek bij een tof grafisch bureau. Ik ben daar altijd een beetje zenuwachtig voor, maar wat leuk: we hebben een goede klik!

Portretten bij Hoorexpert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wel heb ik het de hele tijd koud en ben ik moe. Zit einde van de middag gewoon even niet helemaal lekker in mijn vel. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar als ik té moe ben, komen opmerkingen verkeerd binnen, zie ik overal problemen en wil ik onder mijn dekbed wegkruipen. Dus dat doe ik dan ook maar. Lekker vroeg naar bed.

Paulien is MOE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 8 november

Een keer vroeg naar bed doet de truc: ik voel mij weer top! Maar ik weet ook dat ik er met een nacht slaap nog niet ben. In eens besef ik dat het heel lang geleden is dat ik een dag vrij heb genomen. Echt vrij bedoel ik, dus in plaats van een doordeweekse werkdag gewoon iets leuks gaan doen. Gelukkig heb ik overmorgen wel een Nationale Pauliendag, maar ik neem volgende week nog een extra dag vrij.

Paulien is weer oké

 

 

 

 

Donderdag 9 november

Ik ga onderweg naar het bedrijf BackupNed, waarvoor ik in maart de websitefotografie heb gedaan. Een van de directeuren heeft wat nieuwe portretten nodig, omdat hij zijn haar nu veel korter draagt. Het verschil is blijkbaar zo groot, dat mensen die hem eerst op LinkedIn of de website checken, hem bij de afspraak niet direct herkennen. Niet handig! Dus ik maak een nieuwe profielfoto voor op LinkedIn en een nieuw portret voor op de website.

BackupNed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 10 november

Inmiddels zit ik weer in een fijne werkflow, voel ik me uitgerust en gemotiveerd en bovenal dankbaar dat ik zoveel mooie opdrachten en toffe klanten heb! En een fijn netwerk, zowel online als offline. Dus ook hier in mijn wekelijkse Story of my life wil ik het even zeggen: thanks guys! Ben blij met jullie support. 

Heb enorm zin om een berg werk te verzetten vandaag. Eerst ga ik naar Mvie om daar weer een aantal nieuwe portretten voor de website te maken. Daarna thuis snel achter de computer en bellen, offeren, selecteren, nabewerken, doorsturen en factureren maar. Nog een onverwacht cadeautje: mijn kids gaan allebei uit spelen vanmiddag, dus ik krijg een paar bonus-uurtjes.

Weer uitgerust en happy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 11 november

Het is… Nationale Pauliendag! Mocht je nog niet weten wat dat is: een zaterdag in de maand heb ik een hele dag voor mijzelf, vrij in te vullen. Deze maandelijkse dag hebben huisgenoot A. en ik voor onszelf ingesteld toen onze eerste dochter geboren was. Want wij zagen de bui al hangen: je krijgt er zóveel voor terug, maar tijd voor jezelf kan je wel schudden de komende 18 jaar. Dus die ene dag per maand is heilig, dat snap je. 

Het is 8 graden, het regent pijpenstelen en ik heb geen idee wat ik wil doen vandaag. Toevallig loop ik mijn broertje (nou ja.. broertje; zeg maar broer. Hij is een kop groter dan ik) tegen het lijf in Utrecht, dus na met hem en mijn moeder in een cafeetje wat gedronken te hebben ga ik met broerlief de stad in. Opzoek naar een wasbeer. Niet gevonden trouwens, maar wel ouderwets gezellig bijgepraat.

Broertje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 12 november

Lamlendige hangdag met ruziënde kids. Geen foto. Wél gebubbeld en taart gegeten.

Ik wens jullie een goede nieuwe week!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.