Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 44
18927
post-template-default,single,single-post,postid-18927,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Story of my life: week 44

Story of my life: week 44

Vorige week had ik er geen zin in, maar deze week maak ik met veel plezier weer een Story of my life. Waarin een kleine spagaat tussen werken en zorgen, waarom ik soms in mijn pyjama achter de computer zit en veel, heel veel taart.

Maandag 30 oktober

Mijn jongste dochter wordt koortsig en misselijk wakker, dus zij blijft thuis en ik werk vanuit huis vandaag. Geeft niets, want ik heb een hoop Photoshopping te doen, dus dat kan ik mooi combineren met de zorg voor het zieke moppie. In de ideale wereld dan hè, in de praktijk blijkt het toch een niet zo productieve combinatie. Maar de foto’s voor de website van Reflectit kan ik in elk geval aanleveren.

Photoshopping voor Reflectit

Dinsdag 31 oktober

‘s Ochtends na m’n tweewekelijkse netwerkontbijt heb ik een afspraak bij een notariskantoor. Ook zij laten een nieuwe website bouwen en ik mag meedenken over de fotografische invulling daarvan; leuk! Wat mij betreft heel belangrijk om de mensen in de organisatie te laten zien op een professionele, maar wel toegankelijke manier. In elk geval mag ik een offerte maken voor in eerste instantie 20 portretten, dat kunnen er nog meer worden. Thuis los ik huisgenoot A. af en zorg ik verder voor ons koortsige meisje.

Koortsig, maar wel vrolijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 1 november

Dat thuiswerken valt toch wel vet tegen. Ik kan nog geen 7 minuten doorwerken, of ik hoor “mamaaa”. Zelfs de TV en iPad helpen niet meer. Eva is het ziek zijn echt zat en wil maar één ding: mijn onverdeelde aandacht! De hele dag. Na barbies uit- en aankleden, spelletjes doen, tekenen en voorlezen valt ze gelukkig voor een half uurtje in slaap. Kan ik toch nog even wat aan de foto’s voor AGC Glass doen. Ik had een groot deel van deze week voor het nabewerken van dit project ingepland, maar loop nu achter. ‘s Middags loop ik met Eva een klein rondje buiten en daar knapt ze enorm van op. Morgen weer naar school??

Naar buiten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 2 november

Whuut? Is het al november? Niet te lang bij nadenken. Vandaag sta ik extra vroeg op om wat werk in te halen. Dat is erg fijn als zelfstandige; ik kan gewoon om 6:30 mijn kantoor opengooien en in mijn pyjama achter de computer zitten. Heerlijk! Vandaag ook nog een leuke opdracht: ik mag een foto voor bij een persbericht maken, in opdracht van GenG Tuinmachines. En als mooie afsluiting van de donderdag ga ik naar Fotogasten van het Fotomuseum in Rotterdam.

Tijdens de persfotoshoot…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 3 november

We hebben een jarige!

Mijn geliefde is jarig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 november

Wat heb ik de hele dag gedaan? Geen foto’s gemaakt in elk geval, want ik heb er geen ter illustratie van deze dag. Wel vijf stukken taart op. Burp.

Zondag 5 november

Met nog een stuk taart, koffie en een goed boek in het bubbelbad de zondag beginnen; het kan slechter. Dit wekelijkse ritueel hou ik er maar in denk ik!

Zondagochtendbubbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb een mooie week!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.