Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 4
19051
post-template-default,single,single-post,postid-19051,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 4

Story of my life: week 4

Een week waarin ik zelf op de foto “moest” en ik langverwacht akkoord kreeg op een offerte en nu dus binnenkort een toffe opdracht heb. Maar ook had ik iets heel moois voor mijn lens; iets wat ik normaalgesproken nooit fotografeer én… hoe kwam ik nou weer op vrijdagavond in een voetbalkantine terecht?

Maandag 22 januari

Ik ben inmiddels aardig bedreven in het maken van offertes. Maar toch is het elke keer weer spannend als ik er een uit stuur; wordt dit opdracht of niet? Zo ook met de offerte voor een notariskantoor met meerdere vestigingen en dus veel medewerkers om te portretteren. Deze offerte had ik al in november vorig jaar verstuurd, ik had er ook allang achteraan gebeld, maar ze waren er nog over aan het beslissen. En vandaag krijg ik het telefoontje: de opdracht gaat door! Super blij mee.

Offerte is akkoord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 23 januari

Na mijn tweewekelijkse netwerkontbijtje heb ik… een dag vrij! Ik neem mijn vriendinnetje een dag mee op pad naar een verrassingsbestemming, nog voor haar verjaardag.

Met Eva in Düsseldorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 24 januari

Ook ik moet er af en toe aan geloven; met enige regelmaat heb ik een nieuwe profielfoto nodig. En dan weet ik weer precies waarom ik liever áchter de camera sta dan ervoor… wat een toestand zeg, dat poseren voordat je er een keer leuk opstaat. En dan heb ik zo’n foto, ben ik toch even benieuwd wat mijn Instagram Story-volgers er van vinden. Dus ik gooi er even een polletje in, voordat ik mijn nieuwe profielfoto in gebruik neem. Ikzelf vind trouwens mijn eigen profielfoto nooit goed genoeg, want het moet altijd beter, mooier, pittiger, spectaculairder en een showstopper zijn… zucht. Maar deze kan ermee door voorlopig.

Nieuwe profielfoto?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 25 januari

Ik ben fotograaf voor bedrijven en ondernemers, gespecialiseerd in zakelijke portretten met persoonlijkheid en in websitefotografie. Drie jaar geleden heb ik besloten mij op de zakelijke markt te richten, ik wil echt dé go-to persoon worden als het gaat om zakelijke fotografie met een verhaal, met persoonlijkheid.

Maar vandaag geen zakelijke fotografie. Ik doe bij uitzondering een particuliere opdracht, een voor mij heel bijzondere: mijn lieve nichtje is 8 maanden zwanger. Van haar maak ik een toffe, niet zoetsappige dikke-buik-fotoserie midden in Amsterdam. Wat een mooie dag en wat een coole foto’s hebben we gemaakt! Echt van genoten.

mijn lieve hoogzwangere nichtje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 26 januari

Vandaag kom ik echt helemaal niet op gang. Daar heb ik dan ook geen foto van. Gelukkig ga ik ‘s avonds mee op uitnodiging van Gert de Bruijn van G en G Tuinmachines (een van mijn opdrachtgevers) naar een sponsoravond van een regionale voetbalclub. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik vrij weinig met voetbal heb, maar het is een superleuke avond. Wim Kieft houdt een onderhoudend praatje over zijn ietwat roerige leven, er zijn bitterballen, er zijn leuke en interessante ondernemers, dus het was een geslaagde avond.

Borrelen met Gert de Bruijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 27 januari

Gisteren ben ik natuurlijk veel te laat mijn bed ingerold. Kan ik niet tegen, dus van vandaag heb ik geen hoge verwachtingen. Huisgenoot A. moet werken, dus ik ben in mijn eentje het animatie-team. En het animatie-team heeft Ikea op het programma staan. Mijn dochters vinden dat een prima idee, dus ik hoef alleen maar slaperig leunend op mijn karretje de pijlen te volgen terwijl de meiden de “kamers” allemaal even uitproberen. Uiteraard kom ik thuis met een hoop zooi die ik niet van plan was te kopen; classic.

Ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 28 januari

Ik doe heel erg mijn best om gezellig te doen, maar feit is dat ik met mijn verkeerde been uit bed ben gestapt. Ik ben chagrijnig en irriteer me aan alles en iedereen om me heen. Wegwezen dus! Ik ga naar een kledingruil in A’dam Noord en kom met een tas vol mooie kleren en helemaal vrolijk weer terug. Het is zo simpel hè: zit je niet lekker in je vel? Ga dan iets doen waar je blij van wordt. Tip van de week!

 

Gezellige nieuwe week gewenst!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.