Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 3
19040
post-template-default,single,single-post,postid-19040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 3

Story of my life: week 3

Had jij last van Blue Monday? Bij mij werd het een Blue Midweek. Wel heb ik gelukkig nog een zakelijk portret kunnen schieten en een leuk gesprek gehad bij een potentiële nieuwe opdrachtgever; hieronder lees je hoe mijn derde week van het jaar verliep.

Maandag 15 januari

Blue Monday? Het zou vandaag de meest deprimerende dag van het jaar zijn, maar ik heb een prima humeur en zin om te knallen deze week. Vanochtend wil ik wat frisse buitenportretten schieten bij de Koornwaard, maar dat blijkt toch wel erg lastig in de grijze miezer-regen. Na 1 portret hou ik het voor gezien, de rest doe ik wel als de zon weer schijnt; is beter voor de ambiance.

Robert Stephens – De Koornwaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O jee, ‘s avonds hakt de Blue Monday er alsnog in: ik voel me ziek, zwak en misselijk en duik nog voor kinderbedtijd mijn mandje in.

Dinsdag 16 januari

Migraine, bah. Die had ik niet zien aankomen.

Blue F*ckin’ Tuesday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 17 januari

Vandaag de hele dag kots, slaap, kots, in willekeurige volgorde. In een donkere en geluiddichte kamer. Sorry, geen foto’s.

Gelukkig had ik maar één zakelijke afspraak en kon ik die verzetten.

Donderdag 18 januari

Vandaag leef ik weer een beetje op, al heb ik deze dag nog wel als hersteldag nodig. Dat houdt in dat ik nog niet kan bellen, niet lezen, niet achter de computer kan (mijn telefoon laat ik ook beter liggen, maar ja…) en dat ik alles wat er tegen mij gezegd wordt twee minuten later weer vergeten ben. Maar ik kan wel weer eten en dat is een goed begin.

Hersteldag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 19 januari

Ik voel me nog niet 100% fit, maar ik moet echt weer aan de slag. Vanochtend heb ik een gesprek bij een leuke potentiële klant in de buurt, een bedrijf waar binnenkort de nieuwe website van live gaat. En ik mag een offerte maken voor de websitefotografie!

Back on track!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 20 januari

Het is vandaag Nationale Aartdag (ja daar is hij hoor, mensen!), dus huisgenoot A. verschanst zich in zijn mancave om aan zijn motor te bouwen en ik breng de dag met de meisjes door. Ondanks de opgelopen achterstand doe ik niets aan werk, ben er ook te gaar voor eerlijk gezegd. Migraine is echt vet slecht voor mijn economie, dat kan ik je wel vertellen. Maar iedereen die nog spullen van mij aangeleverd moet krijgen: volgende week komen jullie allemaal aan de beurt.

Zondag 21 januari

Het is meer dan een week geleden, maar vandaag kan ik eindelijk weer sporten. Wat heerlijk zeg, ik kom als een compleet nieuw mens terug. Inclusief helder hoofd; zo blij mee! Kan ik in elk geval weer achter een beeldscherm én dus deze Story of my life tikken; yay for that!

Het beste intro ever

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Have a happy & healthy new week!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.