Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 2
19028
post-template-default,single,single-post,postid-19028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 2

Story of my life: week 2

Deze week onder andere een kick-start van likmevestje, heldere inzichten op dinsdag en einde van de week een Nationale Pauliendag!

Maandag 8 januari

Vandaag loopt mijn planning helemaal niet zoals ik hem bedacht heb. Normaal ben ik gek op maandag en kan ik niet wachten om aan het werk te gaan, maar nu ben ik niet fit. Hoofdpijn en heel erg moe. Gelukkig heb ik geen afspraken, dus kan ik een ochtend met een podcast op de bank cocoonen. ‘s Middags voel ik me al wat beter, kan ik mooi een start maken met de administratie. Ik krijg deze maandag dus niet alles voor elkaar wat ik wil, maar alles wat ik wél voor elkaar krijg is mooi meegenomen vandaag.

Dinsdag 9 januari

Vanochtend heb ik mijn eerste netwerkontbijt van het nieuwe jaar. Direct daar achteraan een Skype-sessie met mijn business coach Jerry van Staveren. En ai ai… ik moet echt meer kikkers gaan eten, jongens! Ik heb namelijk een beetje bel-angst en tussen jou en mij gezegd: ik ben Queen Procrastination. Eind van de week heb ik meestal nog steeds niet de mensen gebeld die ik maandag op mijn bel-lijst heb staan. Maar daar heb ik Jerry dus voor; om mij scherp te houden, te motiveren wél die stappen te zetten waar ik tegenaan hik, te relativeren (want wat is nou het ergste wat kan gebeuren?) en te vertellen hoe ik het beter kan aanpakken. Ik heb tijdens dit Skype gesprek driftig 3 kantjes vol gepend met aantekeningen en ga er lekker mee aan de slag deze maand.

Jerry van Staveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 10 januari

Iets wat ik totaal niet voor me uitschuif is… naar de sportschool gaan! Liefst doe ik gelijk ‘s ochtends een rondje fitness, drie keer per week. Zo’n fijn begin van de dag! En dat voor iemand die 20 jaar niets aan sport gedaan heeft, ik verbaas mijzelf.

Woensdag plankdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 11 januari

Groot voordeel van werken als zelfstandig fotograaf is, dat je kantoor kunt houden waar ook maar WiFi is. Ik zoek inderdaad af en toe een leuke koffietentje of een flexplek op om te werken. Vandaag in de leukste stad van Nederland: Utrecht!

Today’s office

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 12 januari

Vanmiddag vieren we het kinderfeestje van onze jongste dochter, die maandag 5 jaar is geworden. Je hebt ouders die met zo’n club koters helemaal in hun element zijn en je hebt ouders die blij zijn als ze zo’n kinderfeestje zonder al teveel gehoor- en andere schade overleven. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik tot de laatste categorie behoor. Dus bereid ik me geestelijk voor door ‘s ochtends even flink te trainen. Maar eenmaal ‘s middags is het gewoon prachtig om te zien hoe blij mijn dochter is met al haar leuke vriendjes en vriendinnetjes om zich heen. Top-feestje, gelukkige kids en dus ook een blije mama en papa!

De geestelijke voorbereiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 13 januari

Het is Nationale Pauliendag! “Alweer??” krijg ik van een aantal volgers op social media te horen. Jazeker; één keer in de maand heb ik een Nationale Pauliendag. Een dagje vrij, geheel naar eigen inzicht in te vullen. Meestal maak ik me op die dag zo snel mogelijk uit de voeten nog voor er iemand “Mamaaa” kan roepen. Zo ook vandaag, ik ga lekker een dagje naar Amsterdam. Even het Stedelijk bezoeken, shoppen met een vriendin en samen sushi eten. En jullie hoeven echt geen medelijden te hebben met huisgenoot A., hij heeft ook elke maand een Nationale Aart-dag hoor.

Nationale Pauliendag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 14 januari

Het schijnt heel mooi weer te zijn vandaag, maar ik blijf de hele dag binnen hangen door huishoudelijke klusjes die nog gedaan moeten worden. Beetje zonde weer. Maar aan de andere kant; ik heb mezelf gisteren al uitgelaten, dus zo’n probleem is het ook niet. Volgende keer beter!

Iemand moet het doen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wens jullie, en mijzelf, een productieve en uitstel-vrije week toe! Go eat that frog!

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.