Paulien Kluver Film & Photography | Story of my life: week 1
19015
post-template-default,single,single-post,postid-19015,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Story of my life: week 1

Story of my life: week 1

Gelukkig nieuwjaar! 2018, een mooi leeg canvas om te vullen met toffe (en natuurlijk ook minder leuke) momenten. Week 1 kent bij mij een zeer trage start, omdat ik altijd een paar dagen moet bijkomen van Oud en Nieuw en de kids ook nog kerstvakantie hebben. Wel had ik al één hele werkdag, ben ik al voor de jaarwisseling aan de slag gegaan met een goed voornemen en ben ik ontsnapt naar AH. 

Maandag 1 januari

Wauw, wat klinkt dat: 1 januari. Heb ik in 2017 al een flinke groei doorgemaakt zowel als persoon als met mijn werk (fotografie voor bedrijven en ondernemers), ik ben nu al zo benieuwd wat 2018 gaat brengen! Deze eerst dag van het jaar brengt in elk geval nog niet veel, want ik ben moe van de jaarwisseling. Ik kan helemaal niet goed tegen laat naar bed gaan namelijk.

Gelukkig nieuwjaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 2 januari

Er is een mirakel gebeurd mensen: voor het eerst in twintig jaar… ben ik gaan sporten. Fitness, om te beginnen, en ik vind het hartstikke leuk! Ik train nu pas twee weken en merk al dat ik sterker word. Ja vooruit, dat is ook niet heel gek na 20 jaar niets met bepaalde spiergroepen gedaan te hebben. Vanochtend ga ik weer richting sportschool, waar ik half december begonnen ben.  Nooit gedacht, maar het voelt goed, heel goed. Na het sporten ben ik wel bekaf, maar mag ik fijn in de bioscoop zitten om bij te komen.

Naar de film Coco: aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 3 januari

Soms heb ik van die dagen dat ik achter de feiten aanloop en ik mijzelf alleen maar in de weg zit. Dit is er zo een. Morgen beter.

 

Donderdag 4 januari

Yasss! Vandaag een hele werkdag voor mijzelf alleen; zo fijn. Deze gebruik ik om mijn jaardoelen te bepalen, maandplanning voor januari te maken en mijn wekelijkse Covey Kwadranten voor te bereiden. Ook haal ik de bezem door mijn werkkamer, mijn HQ dus, en gooi spullen weg of Marktplaats op (iemand nog een monitor voor beeldbewerking nodig? De rest is al verkocht). Ook mag ik een offerte maken voor 40 zakelijke portretten bij een LinkedIn workshop; fijn begin van het jaar zo. Mijn overstromende inbox werk ik helemaal leeg en daarna ben ik zelf ook helemaal leeg. Goede flow zo op mijn eerste werkdag van het jaar.

Nu duimen dat het opdracht wordt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 5 januari

We gaan richting het einde van de kerstvakantie, de verveling slaat toe bij de kids en iedereen in dit huis begint elkaar zat te worden en te irriteren. Nog heel even volhouden. Godzijdank kan ik ‘s avonds ontsnappen naar de AH; lifesaver.

AH… aaaahrg!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 6 januari

Ik mag sporten, dus de rest van de dag loopt prima. Ongelooflijk dat een uurtje sporten zoveel goed doet voor mijn geest. Nog ongelooflijker dat ik 20 jaar niets aan lichaamsbeweging gedaan heb. Op wekelijks yoga na dan. Nou ja, nooit te oud om te leren en nooit te oud om jezelf opnieuw uit te vinden. Die laatste heb ik van Madonna.

Sportschool

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 7 januari

Hieperdepiep! Morgen is ze écht jarig, maar vandaag vieren we het alvast: de 5e verjaardag van ons jongste spruitje. De hele dag bezoek, taart, K3 liedjes en heel veel cadeaus. Mooie afsluiter van de kerstvakantie, morgen ben ik weer… ready to rumble!

Eva = 5!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie nieuwe week gewenst!

 

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.